Palmový cukr, bio

Cena: 149 Kč



Přírodní nerafinovaný minerální cukr.

Přednosti palmového cukru

1. Ekologicky získaný cukr s medovou chutí (vyráběný zahuštěním sladké mízy z palmy olejné).

2. Nízký glykemický index 41 (hladina cukru se na rozdíl od bílého a ovocného cukru zvyšuje jen pozvolna a nezatěžuje tak slinivku).

3. Vhodný cukr pro děti, jako zdravý cukr, (v některých zemích se dává novorozenců, a dětem pro podporu vývoje a růstu), navíc má lahodnou medovou chuť, a nezpůsobuje hyperaktivitu jako nezdravé cukry.

4. Vhodný i pro diabetiky, nemá hořkou příchuť jako stevia a nezpůsobuje výkyvy hladin krevního cukru a hypoglykémie. 

5. Palmový cukr je zásaditý.

6. Palmový cukr obsahuje 24 různých látek, např. vitamin B12, minerály a aminokyseliny.

7. Pro nízkou vlhkost 1.5% lze skladovat ve vzduchotěsné nádobě po dlouhou dobu.

Složení: nerafinovaný palmový cukr

Použití: ke slazení nápojů, koktejlů, čajů, jídel, kaší, vloček, do zmrzlin, pudinků, do vaření a pečení koláčů, medovníků, sladkostí. Jeho sladivost je na 86% bílého cukru, v receptech lze ale nahradit bílý cukr v poměru 1:1.

Obsah: 500 gramů

Certifikát organického zemědělství. Bez barviv a konzervantů.

Košík

Váš košík je prázdný

Banner

Přihlášení