Prodejna Praha: Po 8 –17h / Út – Čt 8–16h / Pá 8-14h

Edice EV mýdel Deep - Neem - Midnight Wood

Dárková sada tří čistě přírodních mýdel z řady Ecce Vita®.

Limitovaná edice přírodních mýdel, ručně vyrobených v České republice bez chemických konzervantů, barviv a dalších přidaných látek. Součástí balení je bílá dárková krabička. 

Položka byla vyprodána…
Dočasně vyprodáno
Kód: 556
Značka: Ecce Vita®
390 Kč / ks 322 Kč bez DPH
Kategorie: Péče o tělo
Hmotnost: 0.2 kg
Pro koho: Muž, Žena, Senior, Čistě přírodní
Položka byla vyprodána…
Certifikované bylinné produkty
100% BIO
Certifikované bylinné produkty
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 2000Kč
Ecce Vita
Ecce Vita
Vlastní receptury
Zásilkovna
Zásilkovna
Vyzvednutí na výdejně

Ecce Vita® Dárková limitovaná edice obsahuje tři krásně voňavá a čistě přírodní, ručně vyráběná mýdla Deep, Neem a Midnight Wood soap.

Mýdla jsou přírodní, ručně vyráběná pouze z rostlinných olejů,  bez chemických konzervantů, barviv a dalších přidaných látek. Jsou vhodná pro péči o ruce i celé tělo.

Mýdlo Deep soap
Ručně vyráběné,  čistě přírodní mýdlo s antibakteriálním a antivirovým esenciálním olejem, s jemným peelingovým účinkem obsahující ovesné vločky a kombinaci přírodních olejů z meduňky, oliv a jojoby. Přírodní mýdlo Deep soap pokožku nevysušuje ani při častém mytí.

Mýdlo Neem soap
Neem soap obsahuje Neemový olej s komplexem aktivních látek, s antibakteriálními, antimykotickými a antivirovými vlastnostmi. Společně s kousky tymiánu a přírodními oleji ze smrku a šalvěje muškátové napomáhají udržovat pokožku čistou a svěží. Avokádový olej a bambucké máslo s obsahem vitaminu A, D, E, F, dodávají mýdlu hedvábnou jemnost, pomáhají pokožku regenerovat a udržovat vláčnou i při častém mytí.

Mýdlo Midnight wood soap
Přírodní ručně vyráběné mýdlo se základem z kokosového a olivového oleje, obohacené jojobovým olejem nejvyšší kvality vytváří sametovou a velmi šetrnou pěsticí pěnu pro pokožku. Soubor čistých přírodních esenciálních olejů dodává mýdlu, kromě antibakteriálních, bolest tlumících a peelingových vlastností, také okouzlující dřevitou a exotickou vůni cedru a santalu, která si podmaní vaše smysly. 

 

Mýdla mají provázek, kterým si mýdlo můžete pověsit a usnadnit tak jeho vysušení po použití.

 

Instrukce

Po použití doporučujeme mýdlo položit na podložku tak, aby mělo možnost proschnout. Mýdlo si tak uchová svůj tvar a získáte delší dobu použití. V případě, kdy mýdlo obsahuje provázek na pověšení, doporučujeme mýdlo po použití pověsit. Složení mýdel najdete na našem e-shopu u popisu jednotlivých mýdel z tohoto balení. Při alergii na některou z uvedených přírodních složek opatrně vyzkoušet, popřípadě nepoužívat.

 

Složení

Deep: Sodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Palmate, Avena Sativa Kernel Meal, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Melissa Ocinalis Leaf Oil, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Citrus Grandis Seed Extract, Citral, Geraniol, Limonene

Neem: Sodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Babassuate, Sodium Avocadoate, Sodium Sheabutterate, Sodium Castorate, Glycerin, Melia Azadirachta Seed Oil, Melia Azadirachta LeafPowder, Thymus Vulgaris Flower, Salvia Sclarea Extract, Abies Sibirica Oil, Thymus Vulgaris Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, D-Limonene, Linalool, Geraniol

Midnight wood: Sodium Olivate, Aqua, Sodium Cocoate, Sodium Cocoa Butterate, Sodium Castorate, Cinnamomum Cassia Bark, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Amyris Balsamifera Bark Oil, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Eugenol

 

Hmotnost jednoho mýdla: 110 g +/– 5%

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Ecce Vita® je česká společnost, která vznikla v roce 1999 a jako jedna z prvních v České republice zaměřila svoje aktivity na přírodní preventivní péči o tělo i duši.

Pod vedením Ing. Ivety Ječmík Skuherské, výživové poradkyně, absolventky Školy klinické naturopatie a Dr. Davida Freje, lékaře se zaměřením na celostní funkční medicínu, autora řady knih o zdraví, vyrábí Ecce Vita doplňky stravy a bylinné směsi podle vlastních, originálních receptur se zaměřením na kvalitu a co nejvyšší vstřebatelnost. V roce 2019 uvedla Ecce Vita na trh kúru na harmonizaci funkcí trávicího traktu, která je první ze speciální řady „Ecce Vita Pro“. Tato řada obsahuje kombinaci bylin a dalších aktivních ingrediencí, garantuje vysokou kvalitu a vstřebatelnost. V rám­ci této řady „Pro“ spolupracuje na vývoji receptur i diplomovaná naturopatka Kateřina Boesenberg, ND.
 V roce 2019 Ecce Vita představila kompletní řadu bylinných směsí, kde používáme převážně české a západní byliny. Směsi jsou vyrobeny podle originálních receptur a pokrývají problematiku od pročištění, podpory trávení a orgánů, ženskou problematiku, anti-aging, podporu imunity, dýchacího ústrojí, hormonální nerovnováhu, ale i stavy depresí a poruch spánku. Velkým milníkem byla rovněž první kosmetická řada čistě přírodních krémů s vybranými "cosmos ingriediencemi.
Jíž víc než 10 let zastupujeme na českém trhu značku Organic India. Více informací  najdete v sekci O NÁS.
 
Pokud máte zájem o prodej našich produktů, přihlaste se k velkoobchodní spolupráci. Přihlášení najdete buď ve spodní patičce (Velkoobchodní spolupráce), nebo ikonka přihlášení v horní liště našeho e-shopu.