Prodejna Praha: Po 8 –17h / Út – Čt 8–16h / Pá 8-14h

Vitamin D3/K2

Vitamin D3 z řas a fermentovaný vitamin K2 pro podporu kostí, kloubů a imunity.

Tato originální receptura Ecce Vita®  obsahuje vysoce kvalitní suroviny přírodního původu ve směsi přírodních tokoferolů s vitaminem E a extra panenským olivovým olejem za studena lisovaným pro podporu normálních funkci imunitního systému, kostí, svalů a zubů.

Skladem (25 ks)
Kód: 155
Značka: Ecce Vita®
1 208 Kč / ks 1 079 Kč bez DPH
Kategorie: Vitamin D3
Hmotnost: 0.081 kg
Pro koho: Muž, Žena, Senior, Těhotné a kojící, Bez lepku, Vegan, Bez laktózy, Bez gmo, Bez soji, Doplněk stravy
ingredience: Vitamín D3, Vitamín C
zdravi-1: /zdravi/srpen-nejlepsi-cas-pro-posileni-imunity/
Certifikované bylinné produkty
100% BIO
Certifikované bylinné produkty
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 2000Kč
Ecce Vita
Ecce Vita
Vlastní receptury
Zásilkovna
Zásilkovna
Vyzvednutí na výdejně

Tato originální receptura vyniká vysoce kvalitními surovinami, pečlivě vybranými složkami přírodního původu.

Jako zdroj vitaminu D3 je zde rostlinný vitamin D3 vyrobený šetrnou metodou z geneticky nemodifikovaných řas používaných jako potravina. Jako antioxidanty jsou v receptuře vitamin E a směs tokoferolů přírodního původu v olivovém oleji za studena lisovaném.

 

Vitamin K2 je přírodního původu, vyrobený biotechnologickým procesem - fermentací ze sójové bílkoviny.

Vitamin D:

- přispívá k normální funkcí imunitního systému

- přispívá k normálnímu vstřebávání a využití vápníku a fosforu

- k uchování normální hladiny vápníku v krvi

- pomáhá udržovat kosti a zuby v normálním stavu

- podporuje činnost svalů

- podílí se na dělení buňek

Vitamin K2:

- pomáhá udržovat normální srážlivost krve a normální stav kostí

 

 

 

Instrukce

Doporučené dávkování: 2 kapky za den Obsah: 30 ml Balení obsahuje 480 dávek 2 kapky obsahují
Vitamin D (D3) 1000 IU/ 25 mcg, tj. 500 RHP %
Vitamin K2 (MK-7) 40 mcg, tj. 53 RHP %  

Není určeno pro děti do tří let, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Uchovávejte v temnu a suchu při teplotě do 25 ̊C v pečlivě uzavřeném obalu. Nevystavujte slunečnímu záření.

Složení

Olivový olej (Olea europea) extra panenský za studena lisovaný, Vitamin K2 ( MK-7), Vitamin D3 V® 1MIU/g oil, Covi-ox T-70

Dotazy

zákazník -Dobrý den, kape se přímo pod jazyk nebo do vody?? Děkuji a krásný den přeji.

EcceVita - Lze aplikovat na jazyk a polknout. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, otec (55let) je po operaci se zlomenou kostí. Chtěla bych podpořit vstřebávání vápníku těmito kapkami. Je tento produkt vhodný? Lze dávkování zvýšit vzhledem k okolnostem? Děkuji předem za odpověď.

EcceVita - Kapky vhodné jsou, lze přidat Mumio nebo EV Kalcium. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, 480 dávek je myšleno 2kapky na dávku, tudìž balení vydrží 480 dní? Díky a buďte zdrávi..

EcceVita - V balení Ecce Vita Vitaminu D3/K2 se nachází 480 dávek, kdy 1 dávka jsou 2 kapky. Ecce Vita

zákazník -Dobrý den, mám dotaz jak nejlépe užívat - na lačno, při jídle, nakapat přímo do úst nebo na kousek pečiva ????? Děkuji moc

EcceVita - Nejlepší je nakapat na jazyk po jídle, např. obědě. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den , shlédla jsem video k vitamínu D . Hovořil jste o hodnotách naměřeného vitamínu D Laborativním vyšetřením v lednu jsem měla hodnotu 31. Po dalším vyšetření v listopadu jsem měla hodnoty 34. Dotaz se tyká dávkování tohoto produktu abych se dostala na uvedené hodnoty 50-60 A také další dávkování při dovršení těchto hodnot. Děkuji.

EcceVita - Vhodné je užívat vitamin D3K2, 4000IU denně, tzn. podle obsahu tolik kapek, aby se dosáhlo 4000 iU, po ideální hladině pak snížit např. na 2000IU. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, mohla bych se zeptat jaké dávkování vitamínu D mám dávat dceři 12let. Naměřená hodnota v krvi 51 (meze 75-125) za jak dlouho máme nechat přeměřit a jakou pak udržovací dávku? Ještě bych se chtěla zeptat na maminku 69 let, vit. D zatím neměřen a má cholesterol 7, budeme doplňovat D a Omega 3 a pokud byste dopuručil An-kak nebo nějaku jinou kombinaci? Je vhodný D3/K2 nebo samotné D3, také nabízíte? Statiny zatím nebere. Předem mnohokrát děkuji. BB

EcceVita - Nabízíme jen kombinaci D3K2. u 12letého dítěte stačí zatím 2 kapky denně, měření lze opakovat za 3-6 měsíců, na cholesterol do 7 je muj názor u žen neužívat Ankak, ale spíše podpořit játra např Liver Plus a omega-3. dr. David Frej

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LF Avatar autora | 5.9.2023
Velmi výborné složení
5
JH Avatar autora | 9.7.2023
Velmi jsem spokojená
5
JS Avatar autora | 17.3.2023
Vse od vas je vzdy super!! ???????? Jak slozeni produktu tak poslani. Zdravim vsechny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Ecce Vita® je česká společnost, která vznikla v roce 1999 a jako jedna z prvních v České republice zaměřila svoje aktivity na přírodní preventivní péči o tělo i duši.

Pod vedením Ing. Ivety Ječmík Skuherské, výživové poradkyně, absolventky Školy klinické naturopatie a Dr. Davida Freje, lékaře se zaměřením na celostní funkční medicínu, autora řady knih o zdraví, vyrábí Ecce Vita doplňky stravy a bylinné směsi podle vlastních, originálních receptur se zaměřením na kvalitu a co nejvyšší vstřebatelnost. V roce 2019 uvedla Ecce Vita na trh kúru na harmonizaci funkcí trávicího traktu, která je první ze speciální řady „Ecce Vita Pro“. Tato řada obsahuje kombinaci bylin a dalších aktivních ingrediencí, garantuje vysokou kvalitu a vstřebatelnost. V rám­ci této řady „Pro“ spolupracuje na vývoji receptur i diplomovaná naturopatka Kateřina Boesenberg, ND.
 V roce 2019 Ecce Vita představila kompletní řadu bylinných směsí, kde používáme převážně české a západní byliny. Směsi jsou vyrobeny podle originálních receptur a pokrývají problematiku od pročištění, podpory trávení a orgánů, ženskou problematiku, anti-aging, podporu imunity, dýchacího ústrojí, hormonální nerovnováhu, ale i stavy depresí a poruch spánku. Velkým milníkem byla rovněž první kosmetická řada čistě přírodních krémů s vybranými "cosmos ingriediencemi.
Jíž víc než 10 let zastupujeme na českém trhu značku Organic India. Více informací  najdete v sekci O NÁS.
 
Pokud máte zájem o prodej našich produktů, přihlaste se k velkoobchodní spolupráci. Přihlášení najdete buď ve spodní patičce (Velkoobchodní spolupráce), nebo ikonka přihlášení v horní liště našeho e-shopu.