Prodejna Praha: Po 8 –17h / Út – Čt 8–16h / Pá 8-14h

Herbal detox 2x50 ml

Imunita- detoxikace- vylučování

Tinktura ze zahuštěných extraktů 10 bylin pro podporu detoxikace, imunitního systému, trávení s antioxidanty podle originální receptury Ecce Vita®.

Skladem (>50 ks)
Kód: 160
Značka: Ecce Vita®
534 Kč / ks 441 Kč bez DPH
Kategorie: Detox
Hmotnost: 0.128 kg
Pro koho: Muž, Žena, Senior, Bez lepku, Vegan, Bez laktózy, Bez gmo, Bez soji, Doplněk stravy
herbal detox
Novinka
Certifikované bylinné produkty
100% BIO
Certifikované bylinné produkty
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 2000Kč
Ecce Vita
Ecce Vita
Vlastní receptury
Zásilkovna
Zásilkovna
Vyzvednutí na výdejně

Ecce Vita® Herbal detox obsahuje zahuštěné extrakty 10 bylin, které podporují vylučování, detoxikaci a přirozenou obranyschopnost. 

Juglans regia folium  pomáhá s kontrolou metabolismu lipidů (cholesterolu a triglyceridů). Podporuje normální funkci močového měchýře, pomáhá udržovat zdravou pokožku. Zvyšuje fyziologickou odolnost organismu. Má antioxidační účinky. (Antioxidanty mohou chránit před volnými radikály v případě nedostatku potravin nebo zvýšeného množství živin, proti působení volných radikálů v důsledku stresu, alkoholu, UV záření či znečištěných atmosférických podmínkách).

Curcuma longa  podporuje normální trávení, normální činnost jater, správnou činnost kardiovaskulárního systému, imunitní systém-antioxidant, normální stav kloubů a kostí, správnou funkci nervové soustavy a dýchacího systému, normální stav pokožky.

Levandula angustifolia podporuje normální trávení, spánek a relaxace.

Uncaria tomentosa  podporuje imunitní systém a přirozenou obranyschopnost.

Cinnamomum zeylanicum působí jako antioxidant. Pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi.

Inula helenium používá se pro zvýšení renální eliminace vody, k odvodnění organismu. Stimuluje vylučovací funkce organismu.

Obsah: 2x50 ml

Instrukce

Doporučené dávkování pro vnitřní užití: Tinktura se užívá ráno nalačno alespoň 20 minut před jídlem a večer hodinu po jídle a lze ji rozpustit ve vodě či džusu.

První týden 10 kapek denně.

Druhý týden 15 kapek denně.

Třetí týden 20 kapek za den, tuto dávku lze zvýšit na 30 kapek denně za předpokladu, že se nedostavují nežádoucí reakce.

Čtvrtý týden pokračujeme s užíváním 30 kapek denně. Následuje 14 dní pauza, po které pokračujeme v užívání 3x denně 10 kapek, do spotřebování první lahvičky a pokračujeme v užívání 3x denně 10 kapek s druhou lahvičkou.

Kúru lze provádět 2x ročně a to využitím 2–3 lahviček, nebo podle potřeby.  Po očistě je vhodné dále pokračovat s produkty pro harmonizaci střevního traktu Gut protect, nebo Digest plus a s probiotiky Probiomix pro posílení mikrobioty.

Upozornění: Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

Ořešák královský list a plod (Juglans regia folum et fructus ), Kurkuma dlouhá oddenek (Curcuma longa rhisoma), Ředmihák plstnatý kůra (Uncaria tomentosa cortex), Oman pravý kořen (Inula helenium radix), Pelyněk černobýl nať (artemisia vulgaris herba), Pelyňěk brotan nať (Artemisia abrotanum herba), Pelyněk pravý nať (Artemisia absintium herba), Kardamovník obecný plod (Elettaria cardamomum fructus), Skořicovník cejlonský kůra (Cinnamomum zeylanicum cortex), Levandule lékařská květ (Lavandula angustifolia flos), Ethanol 40%

 

Dotazy

zákazník -Dobrý den, chci se zeptat, zda se dá použít na příznaky zánětu močového měchýře či zvýšené hodnoty v močových cestách, aby se nemusely užívat ATB. Je to myslím uvedeno v příbalovém letáku, měla jsem taky, ale bohužel je to déle a tady uvedeno není. Děkuji moc.

EcceVita - Dobrý den, ano da, ale je nutne pridat lichoresrinici v tinkture a Tribo v kapslich. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, chci se zeptat, jestli tato tinktura působí i na odčervení lidského organismu (mám na mysli parazity nejen ve střevech..).

EcceVita - Dobrý den, ano, celkove na parazity nejen v travicm ustroji. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, lze užívat společně s Immunity nebo Fungimunem? Díky

EcceVita - Dobrý den, Fungimun je lepsi užívat az po Helmstopu, Immunity lze uzivat spolecne. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den. Je vhodné užívat Helmstop společně s Kubrou pro účinek na parazity ? Děkuji.

EcceVita - Dobrý den. Ano ale musí tam byt odstup 2 hodin mezi přípravky. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, chtěla bych užívat kombinaci: Helm Stop + Gut Protect + Probiotica. Mohla bych poprosit schéma, jak by se to mělo brát za sebou během dne. Děkuji

EcceVita - Dobrý den. Helmstop podle návodu + Gurt protect podle návodu, po dobrání Helmstopu pak Probiomix ráno nalačno. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, jaké jsou projevy nežádoucích účinků? Nikde jsem jejich popis nenašla. Děkuji.

EcceVita - Dobrý den. Nezadoucí účinky mohou být různé, většinou mírné, např lehký průjem, zažívací projevy, lehká bolest hlavy, či kožní vyrážky jako projev podpory detoxikace, nicméně často nebývají žádné, protože tinktura a její dávkování je postupné a od malých dávek. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, pomohl by mi tento produkt s opakujícím se/přetrvávajícím gynekologickým zánětem? Od ledna 2020 po revizi dělohy (samovolný potrat) mám bolesti v podbřišku, nejprve nasazena až v únoru ATB na gynekologický zánět, následně v březnu ATB na zánět močových cest a od května opět ATB na gynekologický zánět, ale opět jiná. Za svých 30 let jsem ATB měla pouze 2krát a teď tohle. Na žádný podobný zánět jsem nikdy předtím netrpěla.

EcceVita - Ano, vhodné je přidat kaprylovou kyselinu a Digest Plus, a po dobrání Helmstopu pak Probiomix. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je vhodné helm stop užívat kdykoliv v roce. Chtěla bych s ním začít, ale čtu že detoxikace je vhodná na začátku jara. A jestli ho můžu brát když dvakrát denně kojím dvou a půl letou dcerku. Chtěla bych si pročistit tělo abych mohla začít lečit stítnou žlázu. Mám sníženou funkci autoimutního původu. Děkuji

EcceVita - Helmstop se může užívat kdykoliv, ale při kojeni nikoliv. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, lze použít tento produkt na odstranění plísní v trávicím traktu?

EcceVita - Ano, na plísně je Helmstop vhodný. Dále je vhodná kůra Helmstop + Gut Protect, následně Probiomix. dr. David Frej

zákazník -Když se to jmenuje helm stop, tak to bude proti hlístům, ne?

EcceVita - Helmstop je tinktura proti parazitům, plísním, či virům. dr. David Frej

zákazník -Dobry den, kdyz mam problemy se zazivanim a ridsi stolici co byste mi doporucil? Je vhodne zacit s detoxem helm stop a k tomu spolecne gut protekt? Jak prosim uzivat, popr. co. Dekuji moc

EcceVita - Doporučil bych Digest Plus + Bowel Kare+ Gut Protect (1-2 odměrky denně). dr. David Frej

zákazník -Dobry den, co byste mi poradil uzivat pokud me trapi zazivani, obcasne nadymani a ridsi stolice. Helm stop nebo gut protect? Nebo oba dva? Popripade jak uzivat. Dekuji

EcceVita - Na uvedené obtíže je vhodné užívat Bowel Kare + Helmstop + Digest Plus. dr. David Frej

zákazník -Dobry den, chtela bych si udelat ozdravnou kuru pro sve streva. Trapi me ridsi stolice, obcas nafoukle a bolave bricho. A dela se mi silne akne. Byla mi zjistena alergie na laktozu a kasein. Bylo by pro me vhodne helm stop + gut protec + digest plus a bowel care? Dekuji moc za odpoved.

EcceVita - Ano, lze kombinovat, nejdříve ale doužívat Helmstop a následně užívat Gut Protect.

zákazník -Dobrý den, Manžel i já jsme prodělali covid. Manžel prošel ARO s dávkou kortikoidů, remdesivir s naloží ATB. Byly zasaženy plíce. Do té doby aktivní sportovec, 41 let. Doporučte mi prosím kůru pro obnovu rovnováhy a detox po zadržení virem a velkou dávkou léků a obnovu plic. Děkuji.

EcceVita - Na regulaci imunity a plíce vhodné teď užívat tinkturu na Imunitu, Immunity a Probiomix. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, byla mi zjištěna alergie na lepek a chtěla bych pročistit střeva, ale i celkově celé tělo. Koukám na vaše produkty a přemýšlím jak to nakombinovat a postupně zařazovat. Lze začít Helm Stop s Triphalou a Aloe Vera, příp. popíjet čistící čaj? Nebo už je to překombinavané? Co byste doporučili? Děkuji.

EcceVita - Lze začít s Helmstopem + Aloe vera, po doužívání Helmstopu pak Triphala + Bylinný čaj čisté tělo. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den , piju ráno na lačno nápoj z článku elixír plný energie (teplá voda, jablečný ocet a aloe vera). Jak k němu přidat helm stop ? Děkuji.

EcceVita - Helmstop se užívá i mezi jídly během dne, nemusí být ráno nalačno. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, mám teď problémy s pletí a ráda bych udělala celkovou detoxikaci. Můžu kombinovat Helm stop + B skin? Popřípadě o co doplnit? Děkuji za radu

EcceVita - Vhodná je kombinace Helmstop + Bskin + čaj čisté tělo a Digest Plus. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, chtěla bych pročistit organismus, zlepšit trávení. Dlouhodobě u mě dochází několikrát ročně k reaktivaci herpes virů a EBV, což je spojené s únavou a bolestí v krku. Dále mám uzel na štítné žláze (léčen Euthyroxem) a lehce zvýšený cholesterol (zatím bez léků). Co byste mi doporučili prosím? Myslela jsem na Helm stop + L Lysine a následně GUT protect? Moc děkuji za informaci. Hezký den.

EcceVita - Je vhodné začít s Helmstopem, dále Immunity a vit D3K2, po dobrání Helmstopu pak Lymfodetox + Triphala + Lysin. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, prosím o radu, co užívat a jak dlouho. Před rokem jsem prodělala 3xangínu léčenou penicilinem, k tomu mononukleosu. Od té doby stále pobolívání v krku, únava. Asi rok a čtvrt trpím na opakované opary a 8 let mám akné růžovka. Občas mívám zácpu. Děkuji.

EcceVita - Užívá se celé balení 2 lahviček Helm Stopu podle návodu, následně např. za půl roku lze opakovat, po kůře pak užívat Probiomix. dr. David Frej.

zákazník -Dobrý den, mám dotaz k produktu Helm Stop: Je vhodné ho užívat spolu s detoxikační dietou, myslím základní detoxikační dietu podle knížky Detoxikace pro dlouhý život? Děkuji.

EcceVita - Ano, je to vhodné spojit. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, nyní užívám HELM STOP. Mohu užívat zároveň s collagenem nebo až využiju obě tinktury. Děkuji

EcceVita - Lépe až po doužívání Helmstopu. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, trpím dlouhodobě střídáním zácpy a průjmu, nedokonalým vyprazdňování, nadýmání a bolestí břicha. U doktora i testy vše Ok. Jaké kombinace výrobků by jste mi doporučil pro zlepšení, případně vymizení, příznaků? Děkuji

EcceVita - Vhodné bude začít s kombinací Digest Plus+ Bowel Kare + Helmstop. dr.David Frej

zákazník -Dobrý den, mnoho let se potýkám se zácpou. Po velmi vypjaté stresové situaci (byla jsem napadena) před rokem jako by mi v břiše vybuchla supka (pocit horka). To pak přešlo, ale od té doby se necítím dobře: jsem nafouknutá, potíže se stolicí (zácpa) a zůstaly stěhovavé bolesti - nejčastěji v podbřišku vpravo, nyní se přidaly bolesti v oblasti jater a slinivky. Kolonoskopie (12/2020) odhalila polypy v tlustém střevě, z toho jeden v prekanceroznim stavu, gastroenterologické vyšetření v pořádku. Co byste mi prosím doporučil, aby se to "nerozjelo" dál?! Děkuji mnohokrát. Maso přes 20 let spíše nejím, cca 1x měsíc rybu, laktozová intolerance, ale dělají mi dobře zakysy. Bez nich si na záchod nedojdu... Děkuji za odpověď.

EcceVita - Vhodné je zkusit Triphala + Anti-Acid + Digest Plus nebo Gut Protect. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak a s čím začít a pokračovat při opakovaných vaginálních mykózách. Trápí mě už přes rok a žádné lokální medikamenty nezabírají dlouhodobě. Napadlo mě, že je to nejspíše komplexní problém týkající se nerovnováhy celého těla. Mohla bych se tedy zeptat, co doporučujete? Děkuji

EcceVita - Vhodné je začít tinkturou proti kvasinkám jako Helmstop + Bylinný čaj čisté tělo a protikvasinkovou dietou. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, ráda bych Vás poprosila o radu jaké vybrat produkty. S přítelem máme zažívací obtíže, každý jiného druhu. On (57) má řidší stolici, 1-2 denně, nadýmání. Já (42) trpím spíše zácpou, nadýmáním, občasnými bolestmi břicha ihned po jídle. Moc děkuji :-)

EcceVita - Na nadýmání je vhodný Digest Plus, na zácpu Aloe vera a Triphala, na řídkou stolici pak Bowel Kare. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, chci se zeptat. Byly mi zjištěny ve střevě přemnožené bakterie typu Enterobacteriaceae, E.coli a Clostridium. Co byste mi, prosím, poradil? Lze toto řešit některým z vašich doplňků? Děkuji.

EcceVita - Vhodné je začít tinkturou Helmstop spolu s vyloučením pšenice a cukru. dr. David Frej

zákazník -Dobrý den, prosím, je vhodné přidat Helm stop k mé současné snaze o detoxikaci a nápravu sníženého množství bílých krvinek vlivem autoimunitní poruchy? Užívám cca měsíc drcený ostropestřec a v tabletách reishi a outkovku. Chtěla bych přidat i Probiomix a Gut protect. Jak to poskládat po sobě nebo lze užívat zároveň, případně něco jiného? (Kromě toho držím dlouhodobě protizánětlivou dietu.)

EcceVita - Vhodná je kombinace GUT Protect, Helmstop, Probiomix až později, ostropestřec lépe v tinktuře. Mudr. David Frej

zákazník -Dobry den,mohu helm stop davat petiletemu synovi? I pres veskerou snahu ma neustale velmi tvrdou,bobkovitou stolici ktera mu jde spatne vytlacit. Miva i problem s prolapsem konecniku. Dekuji za odpoved.

EcceVita - Ne, Helmstop je lépe malým dětem nedávat. Mudr. David Frej

zákazník -Dobrý den, začala jsem s užívání probio mix, ale chtěla bych si dát i celkový detox, mohu teď začít užívat Helm stop, anebo mám probio mix přerušit? děkuji

EcceVita - Ano, Probiomix má smysl brát až po skončení kůry s Helmstopem. Mudr. David Frej

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Ecce Vita® je česká společnost, která vznikla v roce 1999 a jako jedna z prvních v České republice zaměřila svoje aktivity na přírodní preventivní péči o tělo i duši.

Pod vedením Ing. Ivety Ječmík Skuherské, výživové poradkyně, absolventky Školy klinické naturopatie a Dr. Davida Freje, lékaře se zaměřením na celostní funkční medicínu, autora řady knih o zdraví, vyrábí Ecce Vita doplňky stravy a bylinné směsi podle vlastních, originálních receptur se zaměřením na kvalitu a co nejvyšší vstřebatelnost. V roce 2019 uvedla Ecce Vita na trh kúru na harmonizaci funkcí trávicího traktu, která je první ze speciální řady „Ecce Vita Pro“. Tato řada obsahuje kombinaci bylin a dalších aktivních ingrediencí, garantuje vysokou kvalitu a vstřebatelnost. V rám­ci této řady „Pro“ spolupracuje na vývoji receptur i diplomovaná naturopatka Kateřina Boesenberg, ND.
 V roce 2019 Ecce Vita představila kompletní řadu bylinných směsí, kde používáme převážně české a západní byliny. Směsi jsou vyrobeny podle originálních receptur a pokrývají problematiku od pročištění, podpory trávení a orgánů, ženskou problematiku, anti-aging, podporu imunity, dýchacího ústrojí, hormonální nerovnováhu, ale i stavy depresí a poruch spánku. Velkým milníkem byla rovněž první kosmetická řada čistě přírodních krémů s vybranými "cosmos ingriediencemi.
Jíž víc než 10 let zastupujeme na českém trhu značku Organic India. Více informací  najdete v sekci O NÁS.
 
Pokud máte zájem o prodej našich produktů, přihlaste se k velkoobchodní spolupráci. Přihlášení najdete buď ve spodní patičce (Velkoobchodní spolupráce), nebo ikonka přihlášení v horní liště našeho e-shopu.