Prodejna Praha: Po 8 –17h / Út – Čt 8–16h / Pá 8-14h

Collagen Complex II

Podpora odolnosti, dlouhověkosti, energie, růstu vlasů a pokožky.

Komplexní, originální receptura s hydrolizovaným rybím kolagenem, extrakty bylin, probiotickými bakteriemi, vitaminy, kyselinou hyaluronovou, biotinem a dalšími klíčovými živinami a antioxidanty pro podporu dlouhověkosti, zejména pro podporu odolnosti, energetického metabolismu, růstů vlasů, eliminace stárnutí pleti.

 

 

Skladem (>50 ks)
Kód: 337
1 981 Kč / ks 1 769 Kč bez DPH
Kategorie: Vlasy, nehty
Hmotnost: 0.2 kg
Pro koho: Muž, Žena, Senior, Bez lepku, Bez laktózy, Bez gmo, Bez soji, Doplněk stravy
recepty-1: /recepty/recept-zdrave-a-rychle-smoothie-s-collagenem-complex/
collagen complex II
Novinka Akce plné dárků
Certifikované bylinné produkty
100% BIO
Certifikované bylinné produkty
Doprava zdarma
Doprava zdarma
Pro objednávky nad 2000Kč
Ecce Vita
Ecce Vita
Vlastní receptury
Zásilkovna
Zásilkovna
Vyzvednutí na výdejně

Ecce Vita Collagen complex II je spolu s Collagenem complex součástí programu pro podporu dlouhověkosti, kterému se Ecce Vita aktivně věnuje se svým týmem.

Na rozdíl od Collagen complexu, který je zaměřený na podporu funkcí pohybového aparátu, Collagen complex II je zaměřený na podporu odolnosti a dlouhověkosti.

Balení obsahuje 31 praktických sáčků, které si můžete vzít s sebou kamkoliv. Pro tuto recepturu jsme zvolili hydrolizovaný, rybí kolagen, který více působí na pokožku a pleť. V každém sáčku najdete 3 g hydrolizovaného a tedy dobře vstřebatelného kolagenu.

Hydrolyzovaný kolagen je forma, která je nejlépe vstřebatelná naším tělem. Kolagen je bílkovina, která se nachází v našem těle, a tvoří hlavní složku pokožky a pojivové tkáně. Kolagen tvoří přibližně 30 % všech bílkovin v našem těle. Kolagen přispívá k udržení svěží a zdravé kůže, podporuje správný metabolismus a obsah minerálů v kostech, zabraňuje degeneraci kloubů. Kolagen má pozitivní vliv na fungování kloubů, jelikož napomáhá při opravě degenerovaného kloubového matrixu, čímž dlouhodobě zajišťuje pohodlí kloubů a jejich funkčnost. Zdraví pokožky je ovlivňováno nejen věkem, ale i vnějšími vlivy. Hydrolizovaný rybí kolagen se vyznačuje vynikající dostupností a snadnou vstřebatelností do těla.

Kozinec blanitý  je adaptogen, který podporuje obranyschoponost, odolnost a činnost imunitního systému. Pomáhá udržovat činnost srdce, cév a normální krevní tlak. Přispívá k udržování normální pohyblivosti kloubú i spermií, působí jako antioxidant. Podporuje vylučování, pomáhá udržovat normální činnost ledvin a močového měchýře. Přináší menstruační a menopauzální komfort. V balení je použitý standartizovaný extrakt z kořene.

Biotin přispívá k udržení normálního stavu pokožky, sliznic a vlasů. 

Bromelain je získaný z ananasu obsahuje komplex enzymů podporujících trávení

Kysellina hyaluronová přirozenou složkou tzv. synoviální tekutinykterá slouží jako mazivo chránící kosti v kloubech a díky své schopnosti vázat velké množství vody významně přispívá k hydrataci různých tkání včetně pokožky. 

Baktérie Bifidobacterium je přirozenou součástí střevní mikroflóry. 

Kvercetin a rutin jsou  flavonoidy rostlinného původu. Obě ingriedience jsou přírodního původu.

Astaxanthin patří mezi karotenoidy. Jeho zdrojem je řasa  Haematococus pluvialis.

Koenzym Q10 je složkou buněčného dýchání a příspívá k tvorbě energie.

MSM patří mezi nejpoužívanější složky přípravků pro podporu pohybového aparátu. 

 

 

 

 

Složení 1 sáčku: rybí kolagen hydrolyzovaný (výrobek z ryb) 3 000 mg, kvercetin (Sophora japonica) stand.extrakt 300 mg, acerola extrakt z plodu 250 mg (v tom 62,5 mg vitaminu C), přírodní aroma: malina, MSM (methylsulfonylmethan) 100 mg, kyselina hyaluronová (hyaluronát sodný) 100 mg, protispékavá látka: přírodní oxid křemičitý, bromelain z ananasu 50 mg, kozinec blanitý extrakt z kořene 50 mg, koenzym Q10 30 mg, Bifidobacterium longum 20 mg, rutin (Sophora japonica) 10 mg, astaxanthin (Haematococcus pluvialis) 5 mg, D-biotin 100 µg.

Doporučené denní dávkování: 1 sáček denně rozpustit ve vodě a vypít.

Upozornění: Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.Výrobek není určen k užívání jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.                                

Ukládejte mimo dosah dětí.

Skladování: V temnu a suchu při teplotě do 25 0 C, v pečlivě uzavřeném obalu.

Celkový obsah: 31 sáčku v balení 

 

Dotazy

zákazník -Dobrý den, již delší dobu pozoruji vypadávání vlasů a změněnou strukturu vlasu. Vlasy mám křehké a lámavé. Byl by tento produkt vhodný pro mne? Děkuji.

EcceVita Ano, tento produkt je vhodný. Obsahuje rybí kolagen a biotin. Iveta Ječmík Skuherská

zákazník -Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jaký je rozdíl v obsahu kolagenu. Ten váš obsahuje 3000mg a konkurenční produkt 8000mg. Mohu se zeptat jaký je v tom přesně rozdíl? V čem je to + a v čem - . popř. jestli tělo dokáže využít 8000mg.

EcceVita - Studie ukazují, že ideální dávka je kolem 3g, pro zdraví prospěšné účinky, vyšší dávka je též možná, ale není nutná, u vyšších dávek navíc bývají nežádoucí účinky na trávení apod. tzn tato dávka je klíčová pro max. benefit, může být vyšší, ale není to nutné. dr. David Frej

Neznáme produkt, který zmiňujete, těžko se tedy porovnávají. Náš obsahuje hydrolizovaný kolagen, který je lépe vstřebatelný než případný nehydrolizovaný, a další látky, které podporují synergické působení a maximální účinnost. Ecce Vita

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: